Cautare

1093 de rezultate pentru "ovidiu tabrea 85" (8.40 secunde)
In alta ordine de idei, Ovidiu Ghita, vicepresedinte UPSC Mangalia, a declarat, cu privire la situatia tensionata din Consiliul Local Mangalia, care continua sa se deterioreze, ca "in luna ianuarie, din nou, ca si in luna noiembrie, nu s-a tinut sedinta de consiliu local, acest lucru afectand grav activitatea politica si administrativa a orasului.
Presedintele PC Oradea, Ovidiu Gabor, a demisionat din fruntea organizatiei municipale a conservatorilor cu trei luni inainte de alegerile locale.
Ovidiu Brailoiu, edilul orasului Eforie a lansat proiectul privind organizarea concursului "Primar pentru o zi", destinat tinerilor.
In privinta primariilor, Radu Mazare deschide lista pentru municipiul Constanta, Nicolae Crivineanu - pentru Primaria Murfatlar, Gelu Iordache - Primaria Baneasa, Mircea Mariana - Primaria Cernavoda, Ovidiu Brailoiu - Eforie, Nicolae Matei - Navodari, Ion Nicolin - Negru Voda, Vasile Pavel - Ovidiu, Andrei Razvan Alberto - Techirghiol, Emilia Burcea - Adamclisi, Cristian Carjaliu - Agigea, Marian Gascan - Albesti, etc.
Primarul Ion Ovidiu Brailoiu a dispus si realizarea unui program masiv de plantare de copaci si flori ce se va desfasura in aceasta primavara, in toamna urmand sa se inlocuiasca plantele si copacii imbatraniti pentru revigorarea aspectului orasului.
Pentru Consiliul Judetean Constanta, candidatul PSD este Nicusor Constantinescu, actualul presedinte al CJC, pentru Primaria Municipiului Constanta - "io candidez", a spus Radu Mazare, pentru Mangalia - Claudiu Tusac, caruia i s-a luat astfel "o piatra" de pe inima, pentru Medgidia - Liviu Chirita, pentru Baneasa - Gelu Iordache, Cernavoda - Mariana Mircea, Eforie - Ovidiu Brailoiu, Harsova - Ionel Gae, Murfatlar - "vesnicul" (dupa cum l-a prezentat Radu Mazare) Nicolae Crivineanu, Navodari - Nicolae Matei, Negru Voda - Ion Nicolin, Ovidiu - Vasile Pavel, Techirghiol - Alberto Razvan Andrei.
Candidatul PNL pentru Primaria Constanta, Victor Manea, a aparut in Piata Ovidiu, acolo unde a avut loc manifestarea, insotit de un elefant de circ si de o fanfara.
Manea si elefantul au fost insotiti de o fanfara, animalul zabovind in Piata Ovidiu doar cateva minute pentru a fi fotografiat, dupa care a fost luat de dresori si dus inapoi la circ.
Candidatul acestei formatiuni la presedintia CJ, Mario Ovidiu Oprea, a declarat ca pe partea opusa va fi amplasat un mash cu reclama sa.
Astfel, pe langa Muzeul de Istorie Nationala si Arheologie, Edificiul Roman cu Mozaic, Termele sau parcul arheologic de langa Catedrala Ortodoxa, "Piata Ovidiu" in sine poate fi un muzeu in aer liber.
Oarecum dezamagit de campania murdara pe care o fac anumiti contracandidati, democrat-liberalul Dumitru Bocai si-a lansat sambata candidatura pentru postul de primar al orasului Ovidiu.
Primarul orasului Eforie, Ovidiu Brailoiu, a precizat ca lipseau mai multi consilieri si de aceea s-a decis amanarea. In ceea ce priveste situatia reprezentantilor PDL - singurii care habar nu aveau ce se petrece - Ovidiu Brailoiu a declarat:
Precizarea lui Motreanu a venit in contextul in care Institutul Social Democrat "Ovidiu Sincai" a recomandat ca PSD si PNL sa incheie un pact de neagresiune electorala, pentru alegerile parlamentare, care sa constituie o faza pregatitoare pentru o guvernare comuna.
Zis si facut, iar in dupa-amiaza cu pricina a fost zarit, pe holurile CJC, si primarul PSD al orasului Eforie, Ovidiu Brailoiu.
Certificarea reprezinta, dupa cum sustine primarul Ovidiu Brailoiu, o mai mare responsabilizare a functionarilor publici. ... Mai mult de atat, a precizat Ovidiu Brailoiu, Primaria Eforie are, pe langa certificarea mentionata (asa cum poate fi observata in documentul atasat materialului), si un telverde - 0800/806.608.
Ioan Corodan (PNL) - 92%, Gheorghe David (PDL) - 91%, Nemeth Csaba (UDMR) - 90%, Mario Ovidiu Oprea (PNL) - 87%, Radu Campeanu (PNL) - 86%, Gheorghe Funar (PRM) - 82%, Ioan Solcanu (PSD) - 81%, Dan Mircea Popescu (PSD) - 80%.
Sedinta extraordinara a Consiliului de Coordonare Local, convocata de mai multi membri care au fost intre timp exclusi din partid, a reunit la Teatrul Ovidiu peste 300 de persoane, care s-au manifestat vehement impotriva actualei conduceri interimare a organizatiilor judetene si municipale Constanta.
Un al patrulea colegiu cuprinde orasul Ovidiu, orasul Murfatlar, orasul Negru Voda, Poarta Alba, Dumbraveni, Amzacea, Mereni - candidatul PNL pentru colegiul 4 este fostul primar al orasului Cernavoda, Gheorghe Hansa;
Surse din interiorul grupului Realitatea apartinand lui Sorin Ovidiu Vantu spun ca acesta a ajuns la un acord cu Cozmin Gusa, convingandu-l sa preia managementul diviziei de presa. ... Sorin Ovidiu Vantu a fost unul dintre sustinatorii lui Gusa in campania electorala.
pentru colegiul 2 (zonele Cernavoda, Oltina, Rasova, Ovidiu, Murfatlar, Negru Voda, Poarta Alba, Mangalia, Tuzla, 23 August etc.) - Dorel Onaca, contracandidatul fiind, din partea PNL, Ovidiu Cupsa;
google-analytics.com